Taxi Stoltenberg - English

Taxi Stoltenberg

Søndag gikk startskuddet for Taxi Stoltenberg.

Digitalt engasjement på #APLM

322 761 treff på livesendingen. 10500 tweets tagget med #APLM av 2600 twitrere. Arbeiderpartiets landsmøte skaper engasjement langt utover salens fire vegger.

Kampen om oppmerksomhet var stor da Arbeiderpartiet innledet landsmøtet torsdag 18. april. Bieber-hysteri, terror i Boston, evakuering av Stortinget og snøskred i Hemsedal var naturlig nok høyt på dagsorden.

Vant Arbeiderpartiets nettpris

Sagene Arbeiderparti, Vebjørn Hobbesland fra Flekkefjord Arbeiderparti og Hadia Tajik ble vinnerne av Arbeiderpartiets nettpriser.

– Arbeiderpartiet har lang tradisjon for å være til stede der folk er. Derfor har det vært helt naturlig for oss også å satse tungt på nettet, og i sosiale medier, sa partisekretær Raymond Johansen da Arbeiderpartiets nettpriser for første gang ble delt ut.

– Verdien av oppdaterte nettsider, engasjement på sosiale medier og tilgjengelige politikere, er åpenbar, understreket han.

Italiensk nettvalgkamp

Fram til valget 25. februar var jeg i Italia sammen med andre sosialdemokrater som jobber med kommunikasjon og sosiale medier for Arbeiderpartiets søsterpartier i Frankrike, Kroatia, England, Sverige, Spania og Egypt, samt en representant fra Party of European Socialists.

Hensikten var å lære om og delta i den italienske nettvalgkampen til Partito Democratico, samt å utveksle nyttige erfaringer med de andre landene.

 

Velkommen!

På “Internettpartiet” blogger vi som jobber med Arbeiderpartiet på internett. Vi skriver om digital kommunikasjon, utvikling, tanker og ideer, og vil gjerne ha tilbakemeldinger og innspill

Internettpartiet er en del av Mitt Arbeiderparti.
Registrer deg for å kommentere, bidra og få oppdateringer.
  • RSS
  • Mer om sonen
  • Del med andre

På Twitter